Böcker Belgium staat in voor de verkoop, de herstelling, het onderhoud van aluminium liften en -kranen en de verhuur van alumium kranen op aanhanger en vrachtwagen. Onze 7 dakdekkerskranen op aanhanger zijn van het type Böcker AHK 30/1500 KS, onze vrachtwagenkraan is van het type Böcker AK 42/4000 op vrachtwagen MAN 15 ton. Alle kranen zijn maximum 2 jaar oud. De machines zijn dus in perfecte staat, zodat u geen hinder ondervindt van technische mankementen op de werf! U kunt deze kranen huren voor een korte periode (minimum ½ dag voor een aanhangerkraan, en 1 uur voor een vrachtwagenkraan) alsook voor een langere periode. Dit kan zowel met operator als zonder operator. Bij verhuur zonder operator moet er een waarborg betaald worden.

In heel Belgïe
Böcker Belgium verhuurt aluminiumkranen zowel in Vlaanderen als in Brussel of in Wallonië. De huurder staat in voor de signalisatie en afsluiting rond de kraan conform de wettelijke verplichtingen op de openbare weg. De huurder zorgt eveneens voor de nodige vergunningen voor het plaatsen van de kraan.

Zonder brevet mogelijk
Uw operatoren hebben geen hijsbrevet nodig. Een opleiding bij levering van de kraan volstaat.
Het plaatsen van de kraan op uw werf gebeurt door ons personeel.

Inzetbaarheid
Alu kranen of dakdekkerskranen worden hoofdzakelijk gebruikt door dakwerkers, maar kunnen eveneens ingezet worden voor het hijsen van ramen, jacuzzi’s, airco’s, zonnepanelen of andere bouwmaterialen.
De aluminium kranen van Böcker hebben een relatief laag eigengewicht. Daarom kunt u ze inzetten op plaatsen waar dat met klassieke kranen niet mogelijk is.

Onze kranen

Alu  kraan op aanhanger AHK 30/1500 KS

Tarieven
Alu-kraan op aanhanger model AHK 30/1500 KS

Periode                        Prijs (*)
1 dag / extra dag                        250 € / dag
3 dagen                        600 € / 3 dagen
1 week                        1000 € / week
1 maand                        3000 € / maand

Extra : per gereden kilometer : 0,80 € / km, werk -en verplaatsingsuren van de operator : 60€ / uur.
We vragen ook een borg van 1.800 € voor de huur zonder bestuurder.